alTERna’t

Què és alTERna’t?

alTERna’t és el paraigües facilitat per aixoplugar totes aquelles iniciatives públiques o privades que formin part de l’economia social i solidària (ESS) o la vulguin impulsar.

Una plataforma per visibilitzar qualsevol informació o activitat econòmica d’unes iniciatives que comparteixen la necessitat de consolidar formes de produir, distribuir i consumir que satisfacin les necessitats individuals i col·lectives però que ho facin de manera més respectuosa amb les persones, el medi ambient i sota lògiques més democràtiques.

Es posa a disposició d’aquestes iniciatives del paraigües alTERna’t una pàgina web alternat.cat i els perfils XESS Osona d’Instagram, Facebook i Twitter , amb el suport tècnic en la dinamització dels mateixos.

Així mateix, pren el nom d’alTERna’t tant la Xarxa per l’Economia Social i Solidària d’Osona que es reuneixen periòdicament, com la Fira d’Economia Social i Solidària d’Osona celebrada el mes de juny a Manlleu i que culmina el Mes de l’ESS d’Osona. Algunes de les iniciatives que participen de la xarxa són les següents: