alTERna’t

Què és alTERna’t?

alTERna’t és el paraigües facilitat per aixoplugar totes aquelles iniciatives públiques o privades que formin part de l’economia social i solidària (ESS) o la vulguin impulsar.

Una plataforma per visibilitzar qualsevol informació o activitat econòmica d’unes iniciatives que comparteixen la necessitat de consolidar formes de produir, distribuir i consumir que satisfacin les necessitats individuals i col·lectives però que ho facin de manera més respectuosa amb les persones, el medi ambient i sota lògiques més democràtiques.

Es posa a disposició d’aquestes iniciatives del paraigües alTERna’t una pàgina web alternat.cat i els perfils XESS Osona d’Instagram, Facebook i Twitter , amb el suport tècnic en la dinamització dels mateixos.

Així mateix, pren el nom d’alTERna’t tant la Xarxa d’ESS d’Osona que es reuneixen periòdicament, com la Fira d’ESS d’Osona celebrada el mes de juny a Manlleu i que culmina el Mes de l’ESS d’Osona. Algunes de les iniciatives que l’any 2019 van participar a la Fira són les següents: