Des d’aquest dilluns 28 d’abril el Serradet de Barneres, cooperativa membre de la xarxa alTERna’t, ja torna a poder vendre els seus productes làctics a tots els mercats, després que els ajuntaments hagin anat autoritzant gradualment la reobertura dels mateixos, de moment només amb producte alimentari.

Així de’ls pot tornar a trobar als mercats de Manlleu (dilluns), Vic (dimarts i dissabte), Torelló (dimecres) i Roda de Ter (dijous). De moment, provisionalment, a Manlleu a la plaça Fra Bernadí, i a Vic, a la plaça Major. Això vol dir que també deixen de tenir la parada provisional que tenien entre setmana al mercat municipal de Manlleu i els dissabtes a Mengem Osona i que ja no distribueixen amb la cistella del Circell.

A part dels tradicionals productes làctics que produeixen a partir del ramat d’ovelles, ara a la parada del Serradet també s’hi poden trobar les infusions de Sambucus, una altra de les cooperatives membre de la xarxa alTERna’t.

Infusions de Sambucus a la parada del Serradet de Barneres al mercat de Vic

I a part dels mercats, els productes làctics del Serradet també es poden continuar trobant a les botigues de Mengem Osona, a Vic, i Alimentació Feli, a l’Esquirol, i ara també a la d’Embotits del Collsacabra, a Cantonigròs, i a L’Orígen, a Torelló.