La cooperativa Sambucus celebra cinc anys de vida mantenint el compromís amb la cuina saludable, la producció ecològica i l’economia social i solidària.

A més del conegut restaurant del Mercat Municipal de Manlleu, la cooperativa desenvolupa un ampli ventall d’activitats econòmiques vinculades al territori i la gastronomia; càtering per a esdeveniments, gestió de cuines de col·lectivitats, cultiu i distribució de plantes aromàtiques per a infusions i condiments, i programes formatius diversos.

Actualment la cooperativa la formen 4 sòcies de treball, 5 sòcies col·laboradores, 4 persones amb contracte d’inserció i 1 persona de practiques. En total ha ocupat 48 persones al llarg d’aquests cinc anys i n’ha acollit 32 en programes de pràctiques.

Per celebrar l’aniversari i amb vocació de continuar creixent sempre al servei de les persones, obre un procés de participació on se sortejarà un lot d’infusions ecològiques de collita pròpia. Clica aquí.

Des de la Xarxa d’ESS de Manlleu volem felicitar-les i animar-les a seguir endavant! Entre tots i totes fem ESS!