La cooperativa L’Erol, una comunitat d’educació viva amb seu a Gurb i membre de la xarxa alTERna’t, ha publicat el vídeo d’«El petit nanet que s’havia de quedar a casa», un dels contes sanadors en format teatret que han representat per a tots els nens i nenes. El conte explica una història creada per Susan Perrow dedicada a les nenes i nens d’edats primerenques que s’han de quedar a casa per la pandèmia del Covid-19, o que han vist greument modificada la seva llibertat. 

Segons expliquen des de L’Erol, es tracta d’un conte sanador, l’objectiu dels quals és, segons l’autora, «ajudar les persones a navegar per les emocions que sorgeixen davant situacions de pèrdua i desafiaments, facilitant que, a través de la imaginació, les històries teixeixin la realitat a la vida quotidiana».

L’Erol també té publicat des de fa uns dies el vídeo documental on expliquen el projecte, una manera de donar-se a conèixer i de fer unes ‘portes obertes’ a totes les persones que hi tinguin interès, ja que a causa de l’estat d’alarma no les han pogut fer de forma presencial.