• LES BASSES

A les Basses durant segles han viscut de la ramaderia i l’agricultura. Actualment, amb l’agrobotiga, ofereixen tots els seus productes a tothom qui valori la compra a pagès i el comerç de proximitat.

El client té al seu abast productes de gran qualitat, amb un tracte familiar, acollidor i personalitzat. S’hi pot trobar carn de vedella, porc, xai, aviram, conill i també productes de l’hort, sempre procurant portar el bo i millor de la terra i del ramat a la taula.

L’accés és per carretera asfaltada. Hi ha un gran aparcament i unes vistes immillorables sobre Manlleu. Obren cada dia (matí i tarda) i els dissabtes al matí de 10 a 13 hores.

A les Basses treballen sempre els circuits curts de comercialització, i el bestiar viu en unes construccions semblants als iglús, especialment dissenyades per afavorir-ne la mobilitat, assegurar-ne la salut i obtenir uns productes finals de qualitat. D’aquesta manera, s’aconsegueixen aliments sans, saborosos i plens de vitalitat.

Un dels valors que aporten al territori és el contacte directe amb el productor, sense intermediaris, per saber com, quan i on es produeixen els productes.

A la masia traslladen personalment els animals i treballen en el propi obrador. D’aquesta manera, es poden controlar i garantir els processos de traçabilitat i qualitat de la carn fins a la seva entrega.

[ess_grid alias=”entitat-01″]

Mas Les Basses

08560 Manlleu
Tel. 93 851 22 43
lesbasses@gmail.com

[eo_events]