Laia Marquès i Noe Vallejo, durant l’entrevista que els va fer Sara Blázquez, periodista de Dies d’agost, en un dels espais de l’escola bressol

Ja és en línia un nou capítol del pocast ‘L’altaveu de l’alTERna’t’. En aquest cas, Dies d’agost i Ràdio Clota es van desplaçar fins a Els Picarols, on van entrevistar a Laia Marquès i Noe Vallejo, dues de les mestres d’aquesta escola bressol municipal manlleuenca gestionada conjuntament per l’Ajuntament i la cooperativa Suara.

El podcast complet es pot escoltar en el següent enllaç:

A l’entrevista van parlar, entre altres temes, del fet de ser escola cooperativa, dels fonaments pedagògics de l’escola o de com les ha afectat la pandèmia. A la primera part del podcast, Sara Blázquez i Josep Comajoan, periodistes de la cooperativa Dies d’agost, van repassar altres temes d’actualitat de l’economia social i solidària d’Osona.

Per una banda, la publicació del treball ‘La història del cooperativisme a la Catalunya Central’, per part del Museu del Ter i l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central. També, però, dels premis Fet a Osona als millors productes de proximitat. Entre els finalistes, dues cooperatives de la xarxa alTERna’t, Sambucus i Mas Corcó Pagesos Forners.

Podeu recuperar la resta de podcasts de ‘L’altaveu de l’alTERna’t’ en aquest enllaç.