• MARESMON

Maresmon és una associació sense afany de lucre que treballa des del voluntariat en favor d’una societat més justa i igualitària, afavorint la cohesió social entre persones.  Actualment treballa en projectes d’acollida, tallers de participació ciutadana i programes de formació laboral. Fomenten valors com la tolerància, el compromís o l’ajut desinteressat.

Neix l’any 2009 de la mà de cinc dones de Manlleu després de sis anys de treball  al Taller de famílies de l’escola El Carme Vedruna, activitat emmarcada dins el Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Manlleu.

Bàsicament la iniciativa consta de diverses activitats:

  • Grup dilluns: són trobades de dones de diferents procedències, algunes d’elles amb manca de relació social o amb problemàtiques psicosocials. Es treballa durant dues hores els dilluns a la tarda, i es practica la mitja, la costura, la pintura o el taler maia.
  • Forja: aquest projecte pretén fomentar la motivació i l’apoderament de les dones amb poca relació social i amb poc coneixement de la llengua catalana. El treball és en grup i el contingut és la formació en competències bàsiques, la conversa en català, la resolució de situacions quotidianes i la formació inicial en noves tecnologies.
  • Entrellana artesania en feltre: és un projecte de Maresmon que treballa el feltrat de la llana de forma artesana. Les activitats giren sobre dos eixos diferents: la formació de dones i d’infants, i la producció i venda de prendes artesanes de feltre.
  • Totdraps
  • DUETS: defensa un projecte d’economia social i solidària, on formen dones en l’art d’enfeltrar la llana i posteriorment amb la producció i comercialització de sabatilles, es poden incorporar al món laboral.
[ess_grid alias=”entitat-01″]

Maresmon

Els rentants, espai artesà
Passeig de Sant Joan, 2 08560 Manlleu
Els hi trobareu cada dia de 17:00 a 19:00
Telèfon: 618 26 83 52
mm.maresmon@gmail.com

[eo_events]