5/10/2020

Una campanya de vídeos i un programa de ràdio, alternatives a la fira alTERna't 2020

La xarxa d'entitats que organitza la fira alTERna't ha reconduït la suspensió de l'edició d'aquest any a causa de la Covid-19 a través d'altres formats per continuar amb un dels objectius del certamen, que és la visualització de la feina que s'està fent des de l'economia social i solidària a Manlleu i comarca. Per això la setmana que s'havia d'haver fet la fira es va incloure dins els actes del Mes de l'Economia Social i Solidària d'Osona un programa especial a Ràdio Manlleu per on van desfilar la majoria d'entitats inscrites a la fira.

 

I al llarg de tot aquest mes d'octubre hi haurà una campanya de vídeos a les xarxes socials de l'alTERna't a través dels quals també s'aniran presentant les diferents entitats que formen part de la xarxa. Amb l'etiqueta #EntitatsalTERnat2020 es podrà seguir els vídeos per Instagram, Twitter i Facebook, i al final de la campanya es recopilaran tots junts en aquest web.

 

En aquest enllaç es poden recuperar els cinc programes especials de la setmana de l'alTERna't a Ràdio Manlleu, que es van poder seguir dins el programa 'Manlleu al dia' del 21 al 25 de setembre. El dilluns van passar pel programa l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, Mas Corcó Pagesos Forners, A Granel, El Serradet de Barneres i Mengem Osona. El dimarts, Sambucus, Tapís, Fundació Dr. Trueta, Maresmon i Osonament. El dimecres, l'escola bressol Els Picarols, L'EStímul, Eines per Aprendre i les escoles Waldorf La Font, La Llera i L'Erol. El dijous, Aurora, guifi.net, Som Energia Osona, Ecovila Sequoia i Dies d'agost. I el divendres, Temps x Temps, el GDT, el Banc de Llavors de Roda, el Casal Claret i Residu Zero Osona.

alternat-radio-manlleu-1024x768.jpg

Comparteix