INICI / Actualitat

12/4/2021

Nou podcast sobre economia social i solidària de la xarxa alTERna't

alTERna't, la xarxa per l'economia social i solidària d'Osona, ha estrenat podcast aquest dilluns 12 d'abril. El podcast, 'L'altaveu de l'alTERna't', és de periodicitat mensual i tindrà una empresa o entitat convidada en cada capítol. Abans de l'entrevista, però, els dos conductors del podcast, Sara Blázquez i Josep Comajoan, periodistes de la cooperativa de comunicació Dies d'agost, també repassaran alguns aspectes interessants del moment sobre economia social i solidària a Osona i al país.

 

El podcast serà accessible a través d'ivoox, una de les plataformes més populars d'audio, i també a través de la pàgina web d'alTERna't i de la de Ràdio Clota, a l'estudi de la qual es fa la gravació del programa. De fet, 'L'altaveu de l'alTERna't' és fruit de la col·laboració de la xarxa alTERna't, Dies d'agost i Ràdio Clota.

 

El primer capítol comença amb una explicació breu i didàctica de què és l'economia social i què és l'alTERna't. A la segona part, la primera convidada és Alba Rojas, coordinadora de l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, una de les entitats membre de la xarxa alTERna't, però que hi ha participat en condició de sòcia de Supercoop Manresa, un projecte cooperatiu que fa unes setmanes va obrir portes i que, tot i trobar-se a la comarca del Bages, s'ha considerat que és una inicaitiva inspiradora i replicable, amb el mateix model o adaptant-lo, a altres territoris. Rojas hi explica com funciona el que és el primer supermercat cooperatiu i participatiu que ha obert a Catalunya.

 

Podeu escoltar aquest primer capítol de 'L'altaveu de l'alTERna't' en aquest reproductor:

 

 

 

B1B1AF6A-AE5F-46A7-886E-D8FA2F52D3E4-1-1024x768.jpg

Comparteix