INICI / Actualitat

10/5/2021

Nou capítol del podcast 'L'altaveu de l'alTERna't', amb Emi Codinachs del Banc de Llavors de Roda de Ter

Ja és en línia el segon capítol de 'L'altaveu de l'alTERna't', el podcast d'economia social i solidària que impulsa la xarxa alTERna't, en col·laboració amb la cooperativa de comunicació Dies d'agost i Ràdio Clota.

 

El capítol pot escoltar-se íntegrament en el següent enllaç a la plataforma de podcasts d'ivoox:

En aquest segon capítol parlem amb Emi Codinachs, del Banc de Llavors de Roda de Ter, una de les entiats membres de la xarxa alTERna't. Hi parlem de l'activitat principal de l'entitat, que és la recuperació de llavors autòctones i antigues, un món apassionant que afavoreix la sobirania alimentària, la biodiversitat i l'economia solidària. Amb ella també vam parlar de la Fira de la Llavor de Roda de Ter, que el 18 d'abril passat va comptar amb la participació del Banc de Llavors i altres entitats del sector, i d'uns quants temes més.

 

A la primera part, els periodistes Sara Blázquez i Josep Comajoan, de Dies d'agost, van repassar alguns temes relacionats amb l'economia i solidària, com la campanya de Balanç Social de la XES, que a Osona compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manlleu; de la recent jornada de portes obertes de la cooperativa Osona Ioga, amb un munt d'activitats i la recaptació de les quals ha anat a parar íntegramen a Open Arms, i del cícle de vídeos #FESTHOTU de la cooperativa La Fera Ferotge, amb consells interessantíssims de temes com la cuina, la mecànica de bicicletes o com fer-se una bossa de tela.

alternat-podcast-emi-1024x768.jpg

Comparteix