INICI / Actualitat

13/3/2023

Entitats de la xarxa alTErna't impulsen a Osona 'Ocell de foc’, un programa de suport als joves en àmbits de salut mental i benestar emocional

Osonament és entre les entitats promotores del programa a Osona

Avui us recomanem un vídeo d'EL 9 TV sobre el projecte #OcellDeFoc d'Osona i el Berguedà, on hi diverses entitats de la xarxa #alTERnat implicades. Podeu visionar el vídeo en aquest enllaç.
 
I si voleu, aquí teniu molta més informació del projecte en aquest altre enllaç al web d'Osonament, una de les entitats de la xarxa alTERna't que lideren el projecte a Osona.
 
El projecte #OcellDeFoc busca fomentar projectes que promoguin l’atenció a persones joves, especialment aquelles amb malestar emocional. L'objectiu és assolir una millora de la qualitat de vida i la recuperació del seu itinerari formatiu i posterior inserció laboral.
 
A Osona i el Berguedà, la previsió és atendre 2.000 joves en dos anys, el 15% de les quals amb malestar emocional i/o problemàtiques de salut mental. El pressupost que s’hi destina és de 380.000 euros.
 
A nivell de país, el projecte compta amb un pressupost de 9,9 milions d’euros, amb la voluntat d’arribar anualment a 20.000 joves, 3.000 dels quals amb problemes de salut mental o malestar emocional.

alternat ocell de foc.jpg

Comparteix