INICI / Actualitat

29/9/2021

El Mes de l’Economia Social i Solidària d’Osona tanca amb una trobada d’entitats i un fi de festa amb Guillem Roma

El Mes de l’Economia Social i Solidària d’Osona #alTERnat2021 es tancarà aquest dissabte 2 d’octubre amb dues activitats a l’Embarcador del Ter de Manlleu.

A les 10 s’hi farà la primera assemblea d’iniciatives d’economia social i solidària d’Osona, amb l’objectiu que entitats de diferents àmbits que treballen amb els mateixos valors es puguin conèixer en un ambient distès i, si s’escau, explorar possibles col·laboracions futures. De fet, aquest ja és l’objectiu que des de fa uns anys té la xarxa alTERna’t per l’economia social i solidària d’Osona.

A la 1 del migdia hi haurà el fi de festa amb Guillem Roma, que oferirà un tast de les cançons que tocarà el vespre del mateix dia a la plaça Fra Bernadí de Manlleu en el marc de la Festa del Porc i la Cervesa. La xarxa alTERna’t va demanar a Guillem Roma que participés en el fi de festa, ja que alguns dels temes del seu últim disc fan referència a la lluita contra l’emergència climàtica, eix vertebrador dels actes del Mes de l’Economia Social i Solidària d’aquest any.

Amb els actes de dissabte es tancarà un seguit d’actes, més d’una vintena, que al llarg del mes s’han fet a Manlleu, però també en altres municipis de la comarca, entorn a l’economia social i solidària i, més concretament, a la lluita contra l’emergència climàtica. Des de tallers i taules rodones, amb experiències d’èxit en aquest àmbit, fins a la projecció del documental ‘Viure de l’aire’, presentació de dos llibres o un tast gastronòmic, han conformat un programa que ha recuperat en la pràctica totalitat dels actes la presencialitat perduda a causa de la Covid-19.

Llem-escala-3-1024x683.jpg

Imatges relacionades

  • alternat-cartell-acte-final-1024x1024.jpg

Comparteix