INICI / Actualitat

6/4/2020

El Serradet de Barneres fa parada al mercat municipal de Manlleu entre setmana i a Mengem Osona, a Vic, els dissabtes

El Serradet de Barneres, cooperativa membre de la xarxa alTERna't, té parada mentre duri la crisi sanitària del Covid-19 al mercat municipal de Manlleu, de dilluns a divendres, i a Mengem Osona, a Vic, el dissabte. El Serradet de Barneres s'ha hagut de reinventar sobre la marxa després que arran del decret d'estat d'alarma els ajuntaments optessin per tancar del tot els mercats ambulants on tenen la prada on venen els seus làctics d'ovella artesans, sostenibles i de proximitat

 

En el cas del Mercat Municipal de Manlleu són a l'altura de l'accés per l'interior al restaurant Sambucus, que havent hagut de tancar a causa de l'estat d'alarma, han cedit l'espai al Serradet, en una acció d'intercooperació digna d'elogi entre entitats de la xarxa alTERna't. Hi són cada dia, de dilluns a divendres, de les 8 del matí a les 2 del migdia.

 

A Mengem Osona, la botiga agroecològica que el Serradet gestiona junt amb altres productors de la comarca al número 3 del carrer Joan de Serrallonga, a tocar de l'aparcament de sorra del Sucre, l'horari de parada és els dissabtes de 2/4 de 10 del matí a les 2 del migdia.

 

I des d'aquest mes d'abril també inclouen els seus productes làctics en la cistella de l'horta agroecològica d'El Circell.

 

 

I aprofitant els canvis en els punts de venda d'aquests dies des del Serradet també han publicat aquest simpàtic vídeo a Instagram. Si no els seguiu, us convidem a fer-ho.

 

https://www.instagram.com/tv/B-bpqHZgb3U/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

alternat-serradet-a-sambucus.jpg

Imatges relacionades

  • alternat-cartell-serrradet-a-sambucus-1024x768.jpg

Comparteix