INICI / Actualitat

6/4/2020

L'Ateneu Cooperatiu guia entitats i empreses durant el Covid-19 i comença les formacions online

L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, entitat membre de la xarxa alTERna't, està redefinint les seves funcions en aquestes setmanes de crisi sanitària. En concret, cap a l'acompanyament dels projectes d'economia social i solidària per afrontar el nou escenari. Actualitza permanentment un document exhaustiu on poden consultar-se les mesures preses arran del Covid-19 i quines afectacions tenen entre empreses i treballadors de l'economia social i solidària. El document es pot consultar en aquest enllaç.

 

Així mateix ha començat a fer formacions online. La setmana passada es va estrenar amb un sobre l'aplicació de les eines de l'economia feminista en entitats i empreses. I aquest dimarts i dimecres en fa un, en col·laboració amb la Fundació Goteo, sobre crowfunding per a l'economia social i solidària. La sessió de dimarts, de 4 a 8 de la tarda, girarà entorn a les eines de finançament a través del micromecenatge, i la de dimecres, a la mateixa hora, serà un taller de comunicació especialment concebut per a les campanyes de micromecenatge. Els tallers són gratuïts, però cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç.

 

Per la resta, l'Ateneu continua prestant els seus serveis d'informació i acompanyament a projectes de l'economia social i solidària de forma telemàtica. Qui estigui interessat en contactar amb l'Ateneu ho pot fer a través del telèfon 93 524 16 24 o el correu ateneucooperatiucc@gedi.org.

cartell-Eines-per-crear-copia-01-01-1024x1024.jpg

Comparteix