INICI / Actualitat

8/4/2020

ADFO ofereix un servei gratuït d'atenció telemàtica obert a tota la ciutadania

Davant la situació d’emergència actual l’Associació Diversitat Funcional d’Osona (ADFO) i les seves professionals ofereixen des d’aquest mateix dilluns, 6 d’abril els seus serveis a tota la ciutadania de manera gratuïta.

 

Des de l’ADFO, que des de 1982 treballa al costat de les persones amb diversitat funcional de la comarca d’Osona per transformar el «Jo no puc» en «Junts podem», volen aportar l’experiència i l’expertesa acumulada per l’entitat al llarg dels anys per ajudar a pal·liar les dificultats que estan vivint les persones en aquests moments d’incertesa.

 

En el moment excepcional en el que ens trobem l’associació fa un pas endavant i, mentre duri aquesta situació d’emergència, posen a disposició de totes les persones que ho necessitin tota aquesta seva experiència.

 

Les persones interessades trobaran tota la informació al web de l’entitat des d’on podran escollir la professional que necessitin que les atengui. Un cop escollida la professional s’hi podrà contactar per correu electrònic i es rebrà resposta ja sigui a través de trucada telefònica com a través de videotrucada sempre en funció de les necessitats de cada persona.

 

Aquest servei d’atenció telemàtica es posa en marxa amb l’atenció professional d’una treballadora social, una terapeuta ocupacional, una psicòloga, una educadora social i una integradora social.  Des de l’entitat treballen en xarxa amb d’altres professionals i entitats, per això si la persona necessita l’expertesa d’algun professional d’un altre àmbit, des de l’entitat mateix s’activarà la xarxa per poder donar resposta a les necessitats de les persones.

 

 

alternat-adfo-des-de-casa.jpg

Comparteix