El passat 16 de febrer es va iniciar el cicle de xerrades-col·loqui sobre emprenedoria i economia social organitzat per La Salle Manlleu, Cefortem i La Coope de Manlleu per segon any consecutiu. En la primera sessió es van tractar temes d’empresa i inserció social amb  Anna Arisa, sòcia de la Cooperativa Sambucus, i Ricard Gorgals, director de l’àrea d’empresa i qualitat de Sant Tomàs.

La segona xerrada-col·loqui se celebra dijous 16 de març també a la sala d’actes del col·legi La Salle de Manlleu, a tres quarts de set del vespre, i gratuïta i oberta a tothom com sempre. Aquesta sessió ‘Finança la teva idea’, comptarà amb les intervencions de Dani Carrasco, expert de Coop57 en temes d’emprenedoria i finançament, i Marc Riera, Soci Fundador de l’Ateneu de Manlleu, entitat amb finançament social.

El cicle conclourà l’11 de maig amb la taula rodona “Crea, actua, idea”, amb les intervencions de Technova Barcelona La Salle i Manlleu Economia Social i Solidària.

Agenda:

16 / 03 / 2017
Sala d’actes del Col·legi
La Salle (18:45 h)
Xerrada – Col·loqui:
FINANÇA LA TEVA IDEA
Dani Carrasco: Llicenciat en Administració i direcció d’empreses i membre de l’equip tècnic de Coop57 (Cooperativa de Serveis financers)
Marc Riera: Periodista i soci fundador de l’Ateneu de Manlleu (Entitat finançada des de la iniciativa social)

11 / 05 / 2017
Sala d’actes del Col·legi
La Salle (18:45 h)
Taula Rodona:
CREA, ACTUA, IDEA
Technova Barcelona La Salle
Manlleu Economia Social i Solidària