• TAM TAM

L’activitat de la Fundació Humanitària pel Tercer i Quart Món Dr. Trueta, se centra en tres eixos principals:

En l’àmbit mediambiental, La Fundació actua com a Gestor de Residus, valoritzant materials no perillosos com documentació confidencial, paper i cartró, radiografies, medicaments i altres productes químics no perillosos. També emmagatzemen i transfereixen tòners i cartutxos de tinta, envasos metàl·lics i de plàstic, material informàtic, mòbils, piles i fluorescents. En aquest àmbit també recullen roba per donar-li un segon ús.

La Fundació porta a terme també una tasca de cooperació al desenvolupament, intentant pal·liar les necessitats dels països del Tercer Món a través de projectes sanitaris i treballant amb contraparts locals. Per a aquesta tasca, recullen material sanitari i ortopèdic, aparells òptics, ulleres, audiòfons i bibliografia mèdica.

L’ONL (organització no lucrativa) també treballa en el camp de l’acció social fent teràpia ocupacional a través de la reinserció laboral de persones amb disminució derivada de malaltia mental. Actualment tenen dos Centres Especials de Treball, a Vic i Berga.

A Manlleu, la Fundació disposa del TAM TAM, una botiga de segona mà especialitzada en roba, llibres i petits complementsi artesania del Tercer Món. La botiga forma part de la part d’ de l’àmbit d’inserció laboral de persones amb malaltia mental de la Fundació.

[ess_grid alias=”entitat-01″]

Botiga Tam-Tam/ Fundació Humanitària Dr. trueta

Avinguda Roma, 123
Manlleu 08560
Telf: 93 886 92 76
mail: trueta@trueta.cat

[eo_events]