La trobada “Temps X conèixer i compartir experiències” serà el divendres 27 de gener 2/4 de 6 de la tarda a l’Espai Rusiñol i té com a objectiu reunir tant a persones que ja participen a TXT com a persones que vulguin conèixer el funcionament d’aquest programa.

TXT organitza una trobada informativa i lúdica per explicar les activitats que es faran durant el primer semestre del 2017. Els participants que hi col·laboren explicaran els nous tallers que es faran de gener a juny i també es recordaran alguns intercanvis i tallers que s’han fet durant el 2016.

La millor manera per què la gent conegui els tallers que es faran és que siguin els mateixos participants que ho expliquin o en facin una petita representació.

Aquesta trobada també té com a objectiu reunir un bon nombre de persones que ja participen a TXT amb persones que volen conèixer el funcionament d’aquest programa.

La trobada acabarà amb música en directe, que gent de TXT ens oferirà, i compartint experiències entre participants perquè es vagin coneixent.

Aquesta trobada es farà el divendres 27 de gener a 2/4 de 6 de la tarda a l’Espai Rusiñol (carrer Rusiñol, 56).

Per participar-hi només cal que truqueu a Serveis Personals i Promoció Econòmica 93 851 5022 o bé envieu el vostre nom a tempsxtemps@gmail.com confirmant la vostra assistència.

http://tempsxtemps.blogspot.com